ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Η περιποίηση άκρων αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των συνηθειών της σύγχρονης γυναίκας. Υποδηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τον εαυτό της και δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Επιπλέον τα περιποιημένα άκρα είναι κάτι που όλοι προσέχουν. Στο χώρο μας πέρα από την περιποίηση των άκρων θα βρείτε πολλά χρώματα, τεχνικές και σχέδια για να επιλέξετε και να εντυπωσιάσετε.

Μάθε περισσότερα για το μανικιούρ

Manicure

Ημιμόνιμο μανικιούρ με bluesky
Επειδή το κλασσικό μανικιούρ δεν έχει μεγάλη διάρκεια, το ημιμόνιμο μας δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Η σωστή εφαρμογή των εξαιρετικών προϊόντων Bluesky δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα και με μεγάλη διάρκεια ακόμα και ταλαιπωρούμε τα χέρια μας.

Μάθε περισσότερα για το πεντικιούρ

Pedicure

Το πεντικιούρ αποτελεί μια απολαυστική και χαλαρωτική περιποίηση για τα κάτω άκρα, τα οποία ταλαιπωρούνται από την ορθοστασία και τη στήριξη όλου του σώματός μας. Πέρα από την κλασσική περιποίηση των κάτω άκρων, υπάρχει και το θεραπευτικό πεντικιούρ με το οποίο αντιμετωπίζουμε τις έντονες σκληρύνσεις και τους κάλους. Επίσης για να τα ομορφύνουμε ακόμα περισσότερο χρησιμοποιούμε είτε τα χρώματα της Zoya, είτε της Bluesky για περισσότερη διάρκεια, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Σάββα Νικολάτου 19 | Ιωάννινα
τ.: 2651771141 | κ.: 6986215200
e.: info@euphoriacenter.gr